()
cauta
4
Posturi disponibile: 1
Nivel experienta: 5 - 10 ani
Tip contract: Full-time / Proiect unic
Nivel studii: Facultate (absolvent)
Nivel salarial: Confidential
Localitate: BUCURESTI / Resita
 
Responsabilitati

1. Planifica, organizeaza si conduce activitatile desfasurate in scopul realizarii proiectului, din punct de vedere al cantitatii, calitatii si respectarii termenelor
2. Asigura intocmirea , sustinerea si confirmarea la beneficiar a documentelor de raportare productie, in conformitate cu contractul.
3. Raspunde de justificarea costurilor si explicitarea indicilor de productivitate realizati,precum si de initierea masurilor care decurg din analiza acestora.
4. Stabileste necesitatile de personal ( cantitativ si calitativ) in conformitate cu activitatile prevazute a se executa in cadrul lucrarii.
5. Verifica gestionarea materialelor rezultate din demontari, colectate in vederea predarii, cu respectarea modului de depozitare, atat din punct de vedere organizatoric, cat si al aspectului depozitarii acestora, in conformitate cu procedurile aplicabile referitor la protectia mediului inconjurator si gestionarea deseurilor.
6. Verifica preluarea frontului de lucru si echipamentelor la montaj, precum si utilizarea pentru lucrarile de montaj doar a materialelor care respecta cerintele proiectului si specificatiilor aplicabile.

Cerinte

Inginer profil constructii, specializat pe constructii industriale
Minimum 8 ani in proiecte similare, pozitie conducere lucrari constructii pentru statii electrice de inalta tensiune sau similar. Experienta cu Transelectrica este un plus.

Aptitudini/  Abilitati/ Deprinderi

Beneficii Oferite

- bonuri de masa
- decontare transport vizitare familie
- alte drepturi conform CCM aplicabil

Pentru a aplica, va rugam sa trimiteti CV-ul Dumneavoastra la adresa de email office@elcomex.ro cu titlul "CV - Inginer - sef santier - parte constructii".